PRADĚDA OPĚT NA CESTÁCH!

26.06.2014 14:16

Stejně jako každé léto, i letošní festivalová sezóna nabízí spousty různých akcí, koncertů a festivalů. Bývalo dobrým zvykem, že Praděda některé vybrané akce objížděl, aby vám byl blíž a měl přehled, co se děje a co vás baví. Stávalo se tedy, že jste jej mohli potkat ve formě plakátů a jiných reklamních vizuálů, nebo přímo v podobě malého infostánku, plného novinek, dárků a informací. A bude tomu tak i letos!

Již na tento víkend (27. – 29. 6) připadá pár zajímavých akcí, kde se s Praděda tématikou budete moci potkat, zastavit se na kus řeči a dozvědět se třeba bližší info k letošnímu „konci léta“ :)

V pátek se podíváme na IV. Ročník festiválku Podiva fest v Podivíně na Břeclavsku, kde pořadatelé vsadili na skvělou a osvědčenou klasiku v podobě kapely Blue Effect, včele s panem Hladíkem, doplněnou o sestavu menších, ovšem zajímavých kapel z širokého okolí. Areál nabídne novinku v podobě nafukovací lezecké stěny a na pódiu vás čeká zpestření v podobě vystoupení breakové skupiny Bezmasacrew! Máte-li rádi „domácí“ koncertní atmosféru, dobré pití a jídlo, přijďte se pobavit.


Druhá akce (Židlochovice živě) se odehraje v Židlochovicích na Brněnsku a nabídne rovnou dva dny plné zábavy, vystoupení kapel, písničkářů, workshopů a jako bonus dvě stálice české elektroscény, které jste v minulosti mohli potkat i na Pradědovi (Josef Sedloň + Sonority)! V pátek a sobotu se na pódiu prostřídají jména jako Žamboši, Květy, Cymbelín, nebo třeba návštěvníkům Praděda festu dobře známí Skrznaskrz. Všechny kapely i ostatní projekty se předvedou na výborné aparatuře od Silent Sound Rental a my u toho rozhodně nebudeme chybět :)


Poslední akcí, kde se o víkendu budeme vyskytovat, jsou (ne)tradiční uherčické krojované hody, kde půjde hlavně o to nasát trošku „jinou atmosféru“… Stárci to letos uchopili za malinko jiný konec a tak se rádi necháme překvapit, co že si to na nás připravili.










Nebojte se za námi přijít poklábosit a třeba si ťuknout něčím dobrým :)

Těšíme se na Vás!