INSTRUKCE PRO NÁVŠTĚVNÍKY SOBOTNÍHO EL CONCIERTA

01.11.2011 16:16

Sobotní El Concierto! se nezadržitelně blíží, a pokud se na koncert chystáte, pravděpodobně shledáte následující řádky užitečnými.

 

Služby:

Celý večer bude v provozu šatna. K občerstvení budou sloužit bary, kde se bude nabízet i něco k snědku (např. klobásky, párky v rohlíku, tousty masové i bez masa).

 

Doprava:

El Concierto! se koná v KD Uherčice, který mnozí znají jako místo, kde začínal Praděda fest. Pokud nepojedete automobilem, je pravděpodobně nejjednodušší způsob dopravy vlakem pomocí IDS JMK z Brna nebo Břeclavi s následujícím přestupem ve Vranovicích na autobus (https://www.bit.ly/uA81uj). Z Hustopečí můžete využít např. tento spoj (https://wwwbit.ly/uFR8Zk). Zpět do Vranovic jede prvním ranní v 5:02 (https://www.bit.ly/vq8nC3).

 

Od jedné do čtvrté ranní budete také moci využít speciálního Pradědova rozvozu, který bude jezdit na trase Uherčice – Vranovice, Uherčice – Hustopeče a Uherčice – Velké Němčice - Nosislav za speciální zvýhodněnou cenu. Rozvoz si zajistíte jednoduše na tel. čísle 723 915 354.

 

Zákazy:

Je přísně zakázáno vnášet do KD Uherčice jakékoliv skleněné nádoby včetně lahví, plechovek, hořlavin, zbraně bodné, střelné či sečné, psychotropní látky, předměty ohrožující bezpečnost, pyrotechnické předměty, otevřený oheň. Zakázáno je i vnášet do areálu vlastní občerstvení krom vody v PET láhvi. Kontrola bude probíhat vždy u vstupu.  

 

Psi:

Své čtyřnohé miláčky nechte doma. Hluk a velký počet lidí jim nemusí udělat dobře... Nebudete s nimi vpuštěni do areálu.



Těšíme se na vás!