Praděda Fest zahajuje předprodej

26.01.2010 08:24

V pondělí 1. února 2010 byl zahájen předprodej na osmý ročník Praděda Festu, který se bude i tentokrát konat poslední prázdninový víkend (tj. 27. a 28. srpna 2010) v areálu na Křížovém vrchu (Krajcák) v Hustopečích u Brna.

Do prodeje jde první várka dvou set vstupenek za 300 Kč. Vstupenky lze zakoupit jak v kamenných obchodech (seznam níže), tak i online na portálech TICKETSTREAM a TICKET PORTAL.

Sledujte pravidelně novinky tady a na Praděda facebooku, kde budeme prodejní místa a ostatní aktuality pravidelně doplňovat.

Jako dárek k začátku předprodeje je pro vás připraven bonus ve formě hromadné slevy, kdy při zakoupení 10 ks vstupenek naráz v Kepasso shopu, nebo prodejně LoveMusic bude cena za celek vždy o 500 Kč levnější!!!

 

Letošní Praděda Fest zaznamená opět spoustu změn! Poprvé se bude odehrávat na třech pódiích, kdy k hlavnímu a tanečnímu nově přibyla stage pro nadějné kapely a zajímavé alternativní projekty.
Jsou připraveny úpravy areálu, nové stánky, soutěže a atrakce.
Nyní se pilně pracuje na sestavení co možná nejkvalitnějšího programu, který by měl přinést na 50 hudebních interpretů nejen z ČR!
Jako malou ochutnávku prozraďme, že mezi potvrzenými umělci jsou například MIDI LIDI, DJ SAYKO, POLETÍME, SKRZNASKRZ, POPNOISE, ...  
Další jména a novinky budeme přinášet v pravidelných intervalech, rozhodně se máte na co těšit!  

Aktuální prodejní místa:


KEPASSO SHOP

Brněnská 23/1a
693 01
Hustopeče

LOVE MUSIC
Pekařská 17
602 00
Brno

INDIES

Poštovská 2
602 00  
Brno